Poročni šopek

Avtomobili

Stoli

Morava povedati, da sva bila nad izdelano dekoracijo ter organizacijo okrasitve ambienta svatbe in cerkve nadvse NAVDUŠENA. Tjaša je presegla najina pričakovanja in dodala temu dogodku piko na I. CraftArt bi priporočala vsakemu, ki si želi dodelane dekoracije, občutka za dizajn in korekten odnos.

Marjeta in Rok Maček

Tjaša z ekipo, hvala za ves trud in posluh za najine želje. Kljub epidemiji ste nama pomagali ustvariti čudovit in nepozaben dan.

Saša in Matic Zalar

Sledi nam na Instagramu in Facebooku

POŠLJI SMS GASILEC5 NA 1919

KOPIRANO IZ STRANI USTVARIMO REŠEVALNI PAS:
Ognjena stihija in povečan promet na slovenskih avtocestah ‼️

Kaj takega 🇸🇮 ne pomni, zato je prav, da nekaj malega napišemo tudi v povezavi z
POŠLJI SMS GASILEC5 NA 1919 KOPIRANO IZ STRANI USTVARIMO REŠEVALNI PAS: Ognjena stihija in povečan promet na slovenskih avtocestah ‼️ Kaj takega 🇸🇮 ne pomni, zato je prav, da nekaj malega napišemo tudi v povezavi z "običajnim načinom življenja" v neprizadetih območjih v kombinaciji z najbolj prizadetimi. Ob četrtkih in vse do ponedeljkovih večerov je na našem avtocestnem križu povečan promet zaradi turistične sezone, že od nedelje dopoldan pa smo priča moči slovenskih gasilcev, ki se v konvojih 24ur na dan vozijo na in s Krasa. 1️⃣POZIVAMO VSE, da ob vsakem zastoju na avtocesti USTVARITE REŠEVALNI PAS, saj se bodo konvoji tako lahko neovirano prebili na cilj v najkrajšem možnem času ‼️‼️ 2️⃣Vsi, ki se vozite po primorski avtocesti UPOŠTEVAJTE pravila o neuporabi mobilnikov med vožnjo, ne snemajte in ne fotografirate dima, ognja in gasilcev MED VOŽNJO ‼️ 3️⃣Na avtocestah je PREPOVEDANO USTAVLJANJE (Vsak izredni dogodek lahko povzroči dodatne zastoje in ovire za intervencijske službe) 4️⃣IZREDNO LEPO JE, da ste se državljani in državljanke lotili zbiranja hrane in pijače za gasilce, a OPOZARJAMO, da mora biti dostava le tega na ogrožena območja koordinirana s strani štaba intervencije, saj je zadnje, kar si na kraju dogajanja želimo, prometni kolaps zaradi večjega števila vozil, ki bi morebitne donacije dovažale na mesto, kjer so nujne proste intervencijske poti in prostor. Vsem, ki imate željo pomagati na ta način, predlagamo, da kontaktirate lokalne štabe CZ v vašem okolju, tam boste zagotovo dobili vse potrebne informacije. 5️⃣ V gasilske konvoje se NE MEŠAMO in konvojem na lokalnih cestah vedno omogočimo prosto pot do zadnjega vozila‼️ Le #skupaj lahko tako gasilci kot državljani poskrbimo, da bo požar obupal💪 #ozaveščamo #zastoj #LevoDesno #zavodreševalnipas #reševalnipas #RešiŽivljenje #pomockrasu #hvalagasilci #gasilci