Šiviljska popravila v Cerknici

Že nekaj časa lahko v trgovini vidite različne izdelke iz blaga. V ponudbi imamo vedno kakšno torbo, denarnico, puščice ali podobne izdelke. Sedaj pa ponudbo širimo tudi na šiviljska popravila in izdelovanje tekstilnih izdelkov. Po naročilu vam popravimo klače, krilo, jopico, bundo ali drugo oblačilo. Zamenjamo vam pokvarjeno zadrgo ali došijemo gumb. Če želite, pa vam po meri izdelamo tudi majice, obleke, pustne maske in pustne kostume.

Tisk na majice v Cerknici

Poleg izdelave oblačil, pa vam lahko na majice natisnemo motiv po vaši želji. Če bi radi presenetili slavljenca s posebnim darilom, vam priporočamo personaliziran tisk na majice z osebno noto. Za kuharje pa vam lahko naredimo predpasnik z posvetilom. Potrebujete komplet majic za dekliščino ali fantovščino? Idej za tisk na tekstil je ogromno!

Sprejem odsluženih oblačil, odej in volne za predelavo

V trgovino sprejmemo tudi odslužena oblačila, odeje in volnene puloverje za nadaljno predelavo. Iz tekstilnih stvari delamo podloge ali igrače za živali. Vsi ti izdelki so darovani v različna društva za živali,ki jih uporabijo za svoje varovance..

Tekstilnih stvari, ki jih morebiti prinesete, ne odkupujemo ali menjujemo. Hvala za razumevanje.

Cenik šiviljskih storitev

Šiviljska popravila računamo glede na priporočen cenik Obrtne zbornice Slovenija Kljub temu so cene le okvirne in se lahko spreminjajo glede na zahtevnost storitve. Hvala za razumevanje.

Sledi nam na Instagramu in Facebooku

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 10224300071351698