Poroka Saša in Matic

11. julij 2020 je bil poseben dan za Sašo in Matica. Kljub epidemiji, smo se potrudili pričarati čarobno vzdušje na poroki.
Okraševali smo v roza in beli / bež barvi, primarno cvetje pa je bila vrtnica v roza odtenkih. Naredili smo poročni šopek za nevesto in male naprsne šopke za ženina ter priče. Avtomobila smo okrasili z eno poševno kito čez celoten pokrov motorja. Za slavje v cerkvi smo naredili ikebano za oltar, okrasili cerkvene klopi in stole za ženina, nevesto in priči. Zabava v ožjem družinskem krogu je potekala v gostilni na Rakeku, kjer smo okrasili in osvetlili že pripravljen zunanji šotor. Na mize smo postavili namizno poročno dekoracijo s številkami, na vsaki mizi pa je vzdušje pričarala še dišeča svečka. Za lepo presenečenje pa smo poskrbeli še pred domačimi vrati, saj je mladoporočenca ob prihodu v svoje gnezdece pričakalo leseno sporočilo “SREČNO MLADOPOROČENCA”.

Oglejte si fotografije dekoracije s poroke ->> povezava na album


One thought on “Poroka Saša in Matic

  1. Saša in Matic Zalar says:

    Tjaša z ekipo, hvala za ves trud in posluh za najine želje. Kljub epidemiji ste nama pomagali ustvariti čudovit in nepozaben dan.

Dodaj odgovor