Lepilo v razpršilu 200ml

13,96 

Področje uporabe
Za kratkotrajno ali trajno lepljenje papirja, kartona, fotografij, plakatov, reprodukcij, kolažev, kovinskih folij (aluminijastih folij) in za kratkotrajno pritrditev šablon. Primerno tudi za lepljenje izolacijskih in dekorativnih materialov, kot npr. polieterske pene/ penaste gume (zvočna izolacija) klobučevine, tekstila, usnja, plute, polistirenske pene (tempex) med seboj kot tudi na les, iverne plošče, steklo, beton in kovine.
Lastnosti
• Za začasno ali trajno pritrjevanje
• Enostavno za uporabo
• Hitro in močno
• Odporno na vlago

Delovni pogoji: Ne uporabljati pri temperaturi nižji od +10 °C.
Predhodna obdelava: Obe površini morata biti čisti, suhi in razmaščeni.
Pokrivnost: 5 m²/l, ob nanosu na obe strani
Navodila za uporabo: Pred uporabo dobro pretresite pločevinko.
Takojšnje pritrjevanje: Nanesite lepilo an obe strani. Pustite, da se lepilo posuši vsaj 10 minut, nato združite oba dela in pritisnite ali tapnite. Popravki niso več mogoči. Kratkotrajno lepljenje: Lepilo lahko nanesete tudi na samo eno izmed površin (ne na podlago). Pustite, da se posuši vsaj 20 minut, združite oba dela in dobro pritisnite. Predmet, ki ga lepimo je sedaj samolepilen in ga lahko odstranimo in ponovno pritrdimo.
Madeži / ostanki: Sveže madeže odstranite takoj z bencinom. Trde madeže namakajte v bencinu.
Nasvet: Po tem, ko končamo s pršenjem držite pločevinko proti navzdol in pritisnite na glavo razpršila dokler ne prihaja ven samo potisni plin in nič lepila. To preprečuje zamašitev pločevinke.

Samo še 1 na zalogi