Šiviljska popravila v Cerknici

Že nekaj časa lahko v trgovini vidite različne izdelke iz blaga. V ponudbi imamo vedno kakšno torbo, denarnico, puščice ali podobne izdelke. Sedaj pa ponudbo širimo tudi na šiviljska popravila in izdelovanje tekstilnih izdelkov. Po naročilu vam popravimo klače, krilo, jopico, bundo ali drugo oblačilo. Zamenjamo vam pokvarjeno zadrgo ali došijemo gumb. Če želite, pa vam po meri izdelamo tudi majice, obleke, pustne maske in pustne kostume.

Tisk na majice v Cerknici

Poleg izdelave oblačil, pa vam lahko na majice natisnemo motiv po vaši želji. Če bi radi presenetili slavljenca s posebnim darilom, vam priporočamo personaliziran tisk na majice z osebno noto. Za kuharje pa vam lahko naredimo predpasnik z posvetilom. Potrebujete komplet majic za dekliščino ali fantovščino? Idej za tisk na tekstil je ogromno!

Sprejem odsluženih oblačil, odej in volne za predelavo

V trgovino sprejmemo tudi odslužena oblačila, odeje in volnene puloverje za nadaljno predelavo. Iz tekstilnih stvari delamo podloge ali igrače za živali. Vsi ti izdelki so darovani v različna društva za živali,ki jih uporabijo za svoje varovance..

Tekstilnih stvari, ki jih morebiti prinesete, ne odkupujemo ali menjujemo. Hvala za razumevanje.

Cenik šiviljskih storitev

Šiviljska popravila računamo glede na priporočen cenik Obrtne zbornice Slovenija Kljub temu so cene le okvirne in se lahko spreminjajo glede na zahtevnost storitve. Hvala za razumevanje.

Sledi nam na Instagramu in Facebooku

POŠLJI SMS GASILEC5 NA 1919

KOPIRANO IZ STRANI USTVARIMO REŠEVALNI PAS:
Ognjena stihija in povečan promet na slovenskih avtocestah ‼️

Kaj takega 🇸🇮 ne pomni, zato je prav, da nekaj malega napišemo tudi v povezavi z
POŠLJI SMS GASILEC5 NA 1919 KOPIRANO IZ STRANI USTVARIMO REŠEVALNI PAS: Ognjena stihija in povečan promet na slovenskih avtocestah ‼️ Kaj takega 🇸🇮 ne pomni, zato je prav, da nekaj malega napišemo tudi v povezavi z "običajnim načinom življenja" v neprizadetih območjih v kombinaciji z najbolj prizadetimi. Ob četrtkih in vse do ponedeljkovih večerov je na našem avtocestnem križu povečan promet zaradi turistične sezone, že od nedelje dopoldan pa smo priča moči slovenskih gasilcev, ki se v konvojih 24ur na dan vozijo na in s Krasa. 1️⃣POZIVAMO VSE, da ob vsakem zastoju na avtocesti USTVARITE REŠEVALNI PAS, saj se bodo konvoji tako lahko neovirano prebili na cilj v najkrajšem možnem času ‼️‼️ 2️⃣Vsi, ki se vozite po primorski avtocesti UPOŠTEVAJTE pravila o neuporabi mobilnikov med vožnjo, ne snemajte in ne fotografirate dima, ognja in gasilcev MED VOŽNJO ‼️ 3️⃣Na avtocestah je PREPOVEDANO USTAVLJANJE (Vsak izredni dogodek lahko povzroči dodatne zastoje in ovire za intervencijske službe) 4️⃣IZREDNO LEPO JE, da ste se državljani in državljanke lotili zbiranja hrane in pijače za gasilce, a OPOZARJAMO, da mora biti dostava le tega na ogrožena območja koordinirana s strani štaba intervencije, saj je zadnje, kar si na kraju dogajanja želimo, prometni kolaps zaradi večjega števila vozil, ki bi morebitne donacije dovažale na mesto, kjer so nujne proste intervencijske poti in prostor. Vsem, ki imate željo pomagati na ta način, predlagamo, da kontaktirate lokalne štabe CZ v vašem okolju, tam boste zagotovo dobili vse potrebne informacije. 5️⃣ V gasilske konvoje se NE MEŠAMO in konvojem na lokalnih cestah vedno omogočimo prosto pot do zadnjega vozila‼️ Le #skupaj lahko tako gasilci kot državljani poskrbimo, da bo požar obupal💪 #ozaveščamo #zastoj #LevoDesno #zavodreševalnipas #reševalnipas #RešiŽivljenje #pomockrasu #hvalagasilci #gasilci